Thursday, 2 January 2014

Farewell and Thanks 2013... :)

Assalamualaikum dan SALAM SEJAHYTERA SEMUA (Eh typo lak...hehehe)..

Alhamdulilah..Selama Tahun Baru semua..akhirmya tiba juga tahun 2014...memang tak disangkakan sebab hari betul2 cepat berlalu...ape macam sambutan kat tempat korang? best tak? bagi aku kat tempat aku macam kurang sedikit lah.. (mungkin sebab takde bunga api sangat....katanya ada masalah teknikal...)


Dan bagi ku... zaman "teen"agers aku dah berakhir....kenapa? sudah tamat umur belasan tau...kini menginjak ke umur puluhan pula...hiyakkk! (terasa tua sangat!)


Jom kita recap balik ape yang berlaku sepanjang 2013....
Alhamdulilah bagi aku banyak sangat yang telah berlaku...bak kata orang satu gambar memainkan seribu makna...aku recap pakai satu gambar je ok? jom 



JANUARI

Kem Kuala Perlis bersam rakan2 sebab nak penuhkan 20 jam buku KI....hahaha!

FEBRUARI


Nak pergi ceramah Ustaz Don tapi....hahahaha!





MAC

Keadaan menghampiri final dan banyak lagi test yang tak dibuat...jadi benyak tak sempat study...so inilah jadinya bila peperiksaa 10 minit sebelum tamat....hehehehe! yang ni jangan buat...hahaha!



APRIL

Bercuti bersama kawan di Batu Feringgi... :)

MEI

Kembali menjejakkan kaki ke SASER....Kenangan terindah dalam hidupku bersama kawan2...lepas tu pergi bercuti...hahaha!


JUN


Harian Metro Grand Prix Jamboree Di Putrajaya....dapat medal Finisher je tapi pengalaman sangat bermakna...




JULAI

Sem baru dah sebulan bermula...tapi bila tiba hari Isnin beginilah jadinya....semua lentok...hahaha!



OGOS

Penangkapan "Charlie" aka "Kumbang Mangrove" secara besar-besaran di rumah sewa aku selepas tahu caraya bagaimana mahu menangkapnya...nak sentuh tidak boleh...jadi gunakan air sabun...sangat banyak walaupun kami di tingkat 23....


SEPTEMBER

Cousinku yang pertama mendirikan rumah tangga....yup kebnyakkan cousinku semuanya masih bujang...dan dengan perkahwinan ini tak lama lagi aku akan bergelar "pakcik" aduhhh....

OKTOBER

aku sanggup menghabiskan 2 hari di JB untuk mencari ABC tersedap yang pernah aku rasa...nanti aku aka ceritakan...hehehe yang ni terdapat di RESTORAN SINGGAH SELALU...Harga?? Belakang cerita...yang penting...rasa....


NOVEMBER

Inilah Moist Chocolate yang paling sedap aku pernah rasa...thanks to Raja Adira....serius sedap..baru pertama kali buat dah ada orang nak tempah...Oleh sebab aku tukang rasa...so aku dapat free...jangan haraplah nak tengok kek ni dalam peti ais selama 2 hari...bru dapat comform habis...

DECEMBER

Meet Keith, pelukis Lawak Kampus di Festival Komik baru2 ni...memang dia seorang yang sempoi gilerr! 



Itulah antara memori aku dalam 2013 ni...sebenarnya banyak lagi gambar yang nak ditunjuk...tapi karang sampai esok pun tk habis lak...hehehe...anyway semoga tahun baru ni banyak memberi manfaat kepada kita..semoga kita menjadi yang terbaik, memberikan yag terbaik dansentiasa terbaik dalam ape sahaja yang kita lakukan...aku mendoakan korang semua.. Wassalam...


FAREWELL 2013...HELLO 2014....

No comments:

Post a Comment