Monday, 10 December 2012

Aku Bukan Kasanova...

Oklah lepas post Bunga di Medan Selera aku uh,aku menerima banyak permintaan terutamanya member2 aku yang mintak aku menulis pasal aku dan seorang gadis di dalam bas...ada gak yang sanggup panggil aku sifu...hahahaha!!

Hah tak percaya??

Tak guna kau wan...aku bukan kasanova laa siot...Ada gak yang was-was dengan perangai aku...yelah...aku ni an terejal sikit...tiba2 lak kena buat baik...


Hehehe...uhukkk memang ada pun cikgu..hehehe....tak kurang jugak yang jealous...hahaha!

Ceh jelous cakaplah aiman...hahaha...

Ape yang aku buat? ok cer tengok gambar ni...


Kalau korang perasan yang uh varsity aku an? hah cerita ni bukan nak riak2 atau ape2 un...just memenuhi permintaan rakan2 dan suka2...ok??

Ceritanya bermula begini...jeng3...!!

Waktu 2 aku dalam perjalanan nak balik to my hometown from key elll! (hahaha rosak bm aku!)...oleh kerana aku pun nak cepat,aku pun naiklah bas ape yang ada...main tangkap muat je...hahaha

Nasib baik dapat bas...hahaha...kalau tak mau aku merempat...hehehe....kebetulan lak sebelah aku ada seorang gadis comel yang duduk..huahuahua! rezeki..hehehe takdelah...berbaju kuning n bertudung merah jambu...cutelah gadis melayu terakhir ni..hahaha...

So dalam bas tak banyak berbual dengan dia..(ceh sombong gak dia ni..)=,=!!

Dekat2 1 jam jugalah perjalanan, aku tak tido sebab agaknya semalam dah puas aku tido kot...hahaha...tengok dia tido nyenyak...malas nak ganggu...

Tiba-tiba lak tengok dia sibuk mengalih kedudukan air cond...pas uh dia berpeluk tubuh..dalam masa yang sama dia macam menggigil lak...

"Ni mesti kesejukan ni..kecian lak aku tengok..."

Lalu aku dengan murah hatinya menghulurkan varsity aku pada dia...dia tak menolak..mungkin sebab terlalu sejuk...

Lepas dia pakai ala2 mat rempit...(hehehe...gurau je...=P)...dia terus tertido nyenyak...

Lega lak hati aku...

Timbul lak perangai setan kembali...aku snap gambar dia tengah tido uh, pas uh aku aku ingat nak post terus kat pesbuk ke ape...tapi aku berfikir..

"Better aku mintak permission dia dulu...karang tak pasal2 aku kena flying kick ngn pakwe dia...tak mampos aku..."

So sepanjang perjalanan tak banyak perkara yang aku buat memandangkan dia pun tido...cuma dah last2 perjalanan baru aku dapat berborak ngn dia...dia pun tak kisah aku letak gambar dia kat fb...hahaha...!

Aku post gambar kat fb...ramai kata aku kasanovalah apelah..(siot korang!)..


Kisah kami tak habis di situ...hehehe...


Hahaha...memang tak aku lepaskan pun...peace!!

So moral of the story, benda yang kita buat biarlah ikhlas...sebab benda yang baik akan dibalas baik...hehehe credit to my queen...miss raja nor adira...:)

Hah happy ending an? dah leh wat drama melayu ni..hahaha!!


4 comments:

  1. hahaha..sweet ending..buat owg jeles aje

    ReplyDelete
  2. Along kantoi ar.. X bgi tau akak aida pon... Hahahahaha kak raja jeles :)

    ReplyDelete