Tuesday, 25 December 2012

Comic Fiesta!

Hah lame tak update...mak aih banyaknya sarang labah2...shuhhh3!...hahaha oklah memang rindu nak mengupdate...sebab banyak benda yang aku lalui sejak kebelakangan ni...hahaha!

KLCC..(sape yag kacau snap aku uh...ptong stim btolah!)

Ari uh hari sabtu 22 aribulan aku tiba di key ell sebab nak balik ke segamat...aku tak balik terus sebab masalah tiket...hukhukhuk! faham2 lah..memang nak kena naik sambung2 sampai segamat...tapi waktu dah sampai key ell uh alang2 kita jalan2 dulu...agipun leh contact member2 aku...hahaha

rm 20 hinggt terbang begitu sahaja..hahaha!

So ada dalam 2 orang...(termasuk aku 3 lah...hahaha!)...bila dah bincang2 dorang ajak pergi klcc sebab ada Comic Fiesta...aku pun setuju ajelah memandangkan aku pun tengah bosan..agipun dowang nak bayarkan masuk..hahaha ag best!

sape tak kenal danbo an? hah gedabak punya!
Aku tiba di klcc kul 11.00 pagi tapi aku dapat masuk ke fiesta tu pada kul 1.30 dude! (bapak lama!)...memang menyiput aku tunggu..ramai nak mampos kat situ lah dude!! pergghh memang sakit kaki aku..leh kena cagu awww...hahaha! nasib baik duit masuk RM 20 hinggit dowg bayarkan...

booth gempak star...mintak tanda tangan pelukis terkenal macam zint, nishiki n kaoru...
(tapi ramai nak mampos!)
And for the first time aku tengok cosplay (orang yang berpakaian watak anime..) depan mata aku sendiri...selalunya kat jepun je an..hah kali ni kat malaysia...wahhh meriah gak...

snap ngn hatage kakeshi...hahaha! adik aku bukan main jeles!
Oleh sebab aku bukan otaku (orang gila anime aku gelarkan,) so aku masuk situ memang tak buat ape2 sangat..macam member aku yang dua orang ag uh memang macam sial rambang matanya...macam2 nak dibelinya...pening aku...adoiii sakit3...

mak oi komander US macam ni...huh! tak nak kalah!
Lepas dowg tengok aku macam bosan je...dorang pun ajaklah aku bergambar dengan beberapa watak anime...aku memang malas and aku tak bawak ape2 yang menarik un balik...law bawak gambar boleh aku tunjuk kat adik aku yang otaku uh...hahaha bia dia jeles...hahaha!

ada gak gaming centre di mana dota asian berentap di sini..(macam  international  jgklah...)
Selain uh ada gak beberapa gamming centre...kalau tak silap aku ada dota ngn counter strike asian di mana beberapa peserta berentap dengan orang lain dari negara lain! (dalam pasukan)

nak jugak...hah amek! kembar comel lah katakan...
Unfortunately, aku tak beli ape2 un...hahaha!!ape2 un bagi aku memang satu pengalamanlah yang nak dikatakan...thanks to arief and luqman....

7 comments:

  1. Replies
    1. Tgu nanti dia wat ag...leh pegi..hehehe...

      Delete
  2. macam kakak saya lah.. suka cosplay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesetengah cosplay yg mnakotkan aww...hehehe...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. bestnya >< I wish I was there and joined them play counter strike XDD

    ReplyDelete